MENÚ MIGDIA

DE DILLUNS A DIVENDRES DE 13:00 A 16:00H

CREA EL MENÚ AL TEU GUST:

OPCIÓ A: 2 primers + postres
OPCIÓ B: 1 primer + 1 segon + postres

Preu: 12,90 € Beguda inclosa (Aigua, refresc o cervesa)

PRIMER PLAT

AMANIDA D’ALGUES
Amanida japonesa d’algues amb cogombre macerat i tocs de vinagreta de soja

YAKISOBAS VERDURA
Fideus Soba amb verdures de temporada i salsa del Xef

YAKISOBAS DE POLLASTRE O SALMÓ (+1€)
Fideus soba amb verdures de temporada i pollastre o salmó amb salsa del Xef

SOPA MISO
Sopa japonesa de miso acompanyada d’alga wakame i tofu

POLLASTRE TONKATSU
Tires de pollastre arrebossades amb panko i salsa tonkatsu

EDAMAMES
Beines de soja al vapor i toc de planxa amb picant

TAKOYAKIS (4 u)
Bunyols japonesos de pop amb salsa tonkatsu

GYOZAS DE VERDURES O POLLASTRE (4 u)
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam

GYOZAS DE GAMBES O ÀNEC (4 u) (+1 €)
Crestes japoneses al vapor amb un toc de planxa i vinagreta de sèsam

TEMPURA DE GAMBES (4 u) (+1 €)
Gambes tempuritzades amb tempura i panko acompanyades de salsa Nimben

SEGON PLAT (8 PECES A ESCOLLIR)

MAKIS (4 u)

Rotllo d’arròs embolicats amb alga nori

MAKI CRANC
Amb cranc i maionesa picant

MAKI TONYINA
Amb Tonyina

MAKI SALMÓ
Amb salmó

MAKI LLAGOSTÍ
Amb llagostí i confitura de mango

MAKI SHITAKE
Amb Shitake y salsa teriyaki

MAKI ALVOCAT
Amb alvocat

URAMAKI (4 u)

Rotllo d’arròs amb alga nori invertit

CRANC SPICY
Amb cranc, alvocat i maionesa picant

SPICY CHIQUEN
Amb pollastre tonkatsu, canonges, pebrot vermell, i maionesa picant

TEMPURAKO
De carbassó i albergínia tempuritzades, moniato rostit, soja dolça i shichimi

TONYINA ALVOCAT
Amb tonyina, alvocat i formatge crema

TUBERS&VEGETABLES
Amb espàrrec, tomàquet sec, carbassa rostida, alfàbrega i maionesa vegana

SALMÓ ALVOCAT
Amb salmó, alvocat i formatge crema

CRISPY SALMÓ
Amb salmó, ceba caramel·litzada y ceba cruixent

PUMPKIN SHITAKE
Amb carbassa rostida, shitake, ceba caramel·litzada i llavors de rossella

TRIGUERO
Amb espàrrec, tomàquet sec, alfàbrega, soja dolça i pols de “quicos”

NIGUIRIS (2 x 2u)

Bola d’arròs coberta amb diferents peixos o vegetals

SALMÓ
Amb Salmó

LLAGOSTÍ
Amb Llagostí

FORMATGE BRIE
Amb formatge brie i confitura de tomàquet

POSTRES

MOCHI
Mochigome (gelatina d’arròs) farcit de mousse de coco o te verd

COULANT DE XOCOLATA
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla

TRUFES
De xocolata

GYOZAS DE POMA
Gyozas de poma calentes

No hay productos en el carrito.